Partnerstva

„Siguran dom“

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda.
Nositelj projekta je Centar za civilne inicijative
Partneri na projektu su:  Forum za kvalitetno udomiteljstvo – udomitelji za djecu, Udruga udomiteljskih obitelji Karlovačke županije „Drvo života“, Udruga udomitelja djece i odraslih osoba „Veliko srce“ Čazma, Udruga udomitelja za djecu „Osmijeh“, Udruga udomitelja Vukovarsko-srijemske županije „Zagrljaj“, Udruga udomitelja djece Međimurja.
Osnovni cilj jeunaprijediti socijalnu uključenost udomljene djece, promicanje ravnoteže poslovnog i obiteljskog života udomitelja i članova njihovih obitelji i jačanje kapaciteta stručnjaka sa svrhom razvoja usluga socijalne skrbi u udomiteljskim timovima. 


„Kuća osmijeha“

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda.
Nositelj projekta je Grad Đurđevac.
Partneri na projektu su: Centar za socijalnu skrb Đurđevac i Udruga udomitelja za djecu „Osmijeh“.
Osnovni cilj je pripremiti mlade koji izlaze iz sustava udomiteljstva za samostalan život nakon izlaska iz udomiteljske obitelji.  Ovim projektom mladima je omogućena stručna pomoć i potrebni materijalni uvjeti.


„Putokaz“   

Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda.
Nositelj projekta je Udruga Suncokret-OLJIN «Odgoj za ljubav i nenasilje».
Partneri na projektu su: Centar za podršku zajednicama, stručnjacima, obitelji, mladima i djeci za kvalitetniji i cjelovitiji život Fice Hrvatska i  Forum za kvalitetno udomiteljstvo djece-udomitelji za djecu – mreža udruga koje su fokusirane na udomiteljstvo  među kojima je Udruga udomitelja za djecu „Osmijeh“ kao jedna od članica.
Osnovni cilj je  organiziranje i provođenje psihosocijalnog, odgojnog i obrazovnog rada te doprinos povećanju socijalne uključenosti djece i mladih bez odgovarajuće roditeljske skrbi. 

Scroll to Top